BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
syahirah kamsani sayang sayang awak tahu tak .jangan tinggal saya .
UPDATE STATUS
ONLINE
IN RELATIONSHIP WITH
SYAHIRAH KAMSANI (4/7/2011) (5.07pm)
FACEBOOK
sha_iwantm@yahoo.com

Blog Archive

Working Vista Pointer



Monday, 5 September 2011

awak . dalam phone tadi yang pasal contoh spsng couple tuh kan. mcm ni.
saya sbnrnya cemburu bila awak sebut pasal tuh kann kann .
bila sayang cakap mcm tuh . suara biy lain kan ? kan ?
biy serious cemburu :(
awak pernah msg bakal abg ipar yang tak jdi .
tak apa lah. tapi kan .
dalam hati saya mcam tak boleh terima. enth la . hmm .
tapi kan . saya mcm kene la terima . diri awak  kan . saya tak paksa.
hmm. tapi hati saya , mmg CB wak :(
hm . dia hnsm kan ? : )
oh tk mgpa la . saya tahu saya tak hnsm :D
mmg sy mgku :)
hm. saya akan rasa sedih bila mcm awak cakap tuh kann .
lelaki mana tak sayang kan gf dia .
saya dah cerita kan dua dua ex saya . dan bakal yang ketiga saya akan jaga betul betul walau apa pun terjadi.
awak ingat .
saya .. hmm .. saya .. hm .. saya ..
saya rasa cb + + + + + + bila awak cakap tuhh kan tuhh . ingat kan :)
tapi allah menguji saya atau awak atau kita sekali kot. :)
saya sayang awak untill i die :(

0 comments: